Kuchnia i kultura jedzenia stanowią ważny element naszej kultury. Pod kierunkiem Mistrza Kelnerstwa uczestnicy dowiedzą się,
jak należy zachować się przy stole, spożywać posiłki, korzystać z zastawy stołowej.
Następnie podczas obiadu każdy wykorzysta zdobyte umiejętności w praktyce.
Uczestnicy wezmą również udział w grze terenowej, która sprawdzi ich wiedzę nabytą w trakcie szkolenia.
• Podział na dwie grupy zadaniowe- realizacja zadań, wyzwań w formie gry terenowej:
Po co nam dobre wychowanie? Skąd się wzięły sztućce i do czego służyły?
Dlaczego Babci należy się szacunek? Jak się zachowywać na ważnych uroczystościach?
Czy i co można jeść palcami?
• Zajęcia praktyczne- połączone z prezentacją w restauracji: Jak siadać do stołu? Jak jeść posiłek?
Prawidłowe nakrycie stołu? Odczytywanie ułożenia sztućców? Potrawy „proste” i „trudne”?
Na zakończenie szklenia dla Wszystkich uczestników czeka ciepły posiłek w restauracji + napój
Ilość dni | Min. 40 os. + 3 op. | Min. 31 os. + 3 op. | Min. 20 os. + 2 op. |
1 dzień |
240 zł | 270 zł | 290 zł |
Zapewniamy:
- Dojazd Autokarem klasy turystycznej
- Opieka pilota
- Realizację programu
- Posiłek
- Ubezpieczenie NNW
Cena nie zawiera:
Wszytko zawarte jest w cenie